În spatele ușilor închise de B.A.Paris

In spatele usilor inchise - B.A. Paris -PDF 
      Mă aflu sub influența unei stări recalcitrante și bătăioase: Cum Doamne mai ții pe lume asemenea mancurți, monștri cu chip de oameni? De ce mai lași pe pământ oameni asemeni lui Jack și de ce femeia din Grace nu poate pur și simplu să fie iubită? 
      Acestea sunt câteva dintre stări prin care am trecut citind această  carte extrem de dureroasă . 
Poveste lui Grace și a surorii ei cu downe începe să-ți dea palpitații atunci când în viața lor își face loc  Jack, bărbatul perfect, soțul perfect.
Ei formează un cuplu, la prima vedere, excepțional. Dar în spatele unui soț perfect, un avocat cu renume, care apără drepturile femeiei abuzate, se acunde cu stupoare chipul unui psihopat incorigibil. Grace înțelege acest lucru abia în ziua nunții că ceva nu va merge în căsnicia ei, dar ce, nu știa până nu au mers în călătoria de nuntă în Tailanda. Acolo adevăratul Jack și-a descoperit trăsăturile maniacului frustrat și a soțului violent și dominant.  Toate aceste adevăruri despre proaspătul soț aveau să o țină prizonieră într-o căsnicie eșuată și trăită în teroare. Deși, în fața lumii Jack are grijă să nu dea de bănuit: organizează petreceri, întâlniri de afaceri, plimbări în familie, totuți există câțiva ochi sceptici care primesc succesul acestei căsnicii ca pe o perspectivă crudă a realității. 
  Grace reușește să se desprindă din infernul propriei alegeri, dar nu fără eforturi emoționale și psihologice.  
   Cum reușește Grace să iasă din casa groazei? Face compromisuri care s-o descrediteze în ochii lumii sau nu? E capabilă să-și apere sora, care e în mare pericol din cauza căsniciei ei? Sunt întrebări ce-și vor găsi răspuns în lectura acestei cărți care pe mine m-a marcat și m-a convins că mama răului nu va pieri niciodată.
   Am înțelesc că este esențial să nu lași pe nimeni să-ți dicteze viața, pentru că tu, ca și ei, au doar una.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

”Doc” de Nicolae Esinencu

Kinderland de Liliana Corobcă

”Umbra vântului” de Carlos Ruiz Zafon